0

A robotporszívók előnyei

2018.11.19.

A robotporszívók már hosszú évek óta forgalomban vannak, sokan még csak most kezdik el felfedezni az előnyeiket. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, és aggódsz amiatt, hogy valóban képes-e rendesen kitakarítani, olvass tovább.

Szerencsére a robotporszívók vákuum technológiájaigen fejlett, és képesek minden egyes nap ugyanazon a magas szinten takarítani.

Nézzük, miért fogod szeretni annyira a robotporszívódat.

1. A robotporszívóval igen kényelmes a takarítás

Ha kutyád, macskád, és gyerekeid is vannak, akkor tiszta sor, hogy gyakran kell porszívóznod. Ha ugyanis nem takarítanál, akkor a házad kész katasztrófa lenne.

Amennyiben szereted kézben tartani a dolgokat, és hagyományos porszívót használni, lelked rajta. De amint kisegítésre van szükséged, csak állíts be egy ütemtervet a robotporszívód számára, és átveszi az irányítást.

A robotporszívók gyorsan és hatékonyan tisztítanak, felszedik az állatszőröket és a hajszálakat is. Képzeld csak el, minden nap tiszta szőnyegen és padlón járhatsz.
 
2. A robotporszívók megtisztítják a teret a tárgyak körül

A robotporszívók játszótere tele van eldobált zoknikkal, játékokkal, és apró mütyürökkel. Nos, ezeket egy robotporszívó nem fogja felszippantani (tehát jó, ha azért végez némi előtisztítást), de olyan térképe van, amit hűen követ, és addig tisztogat, amíg nem végez tökéletes munkát.
 
3. Szuperszívósak

A sima mezei porszívókkal előfordul, hogy nem szednek fel minden apró törmeléket. Ilyenkor vagy eldugul a szívócsövük, vagy csak nem elég nagy a szívóerejük. Bárhogyan is, a bosszúság adott.

Az iRobot Roomba 980 robotporszívó például három fokozatú tisztítórendszerrel rendelkezik. Mivel minden padlófelületen beállítható, így mindent fel tud venni.

A jó hír az, hogy bármelyik robotporszívót választhatod, abszolút semmilyen szennyeződés vagy por nem marad majd a padlódon.
 
4. Megszabadítják az otthonod az allergénektől, amíg távol vagy

A robotporszívóban az is szuper, hogy még az allergénekkel is elbánik. Ha tehát utálsz porszívózni, mert allergiás vagy a porra, akkor a robotporszívó az egyetlen lehetséges üdvözítő megoldásod. Válaszd a lehető legnagyobb hatékonyságú szűrővel rendelkező robotot, és így biztos lehetsz benne, hogy az allergének 99%-val nem lesz gondod.
 
Te is úgy látod, hogy egy robotporszívó jobb, mint egy bejárónő?
Téged is várnak a szuperhatékony robotporszívók!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.