0

A robotporszívók egyedi jellemzői I. rész

2018.11.20.
A robotporszívók egyedi jellemzői  I. rész

A robotporszívóknak egy seregnyi előnyös és szerethető tulajdonsága van. Szerintünk ezek a legértékesebbek: navigáció, ütemezés, WiFi vezérlés, akadályok elkerülése, HEPA szűrő, öntöltés, és vizuális fal.

A hagyományos porszívók nyomába se érnek a robotporszívóknak. Mutatjuk, miért!

1. Navigálásból ötös

A robotporszívók fejlett navigációs technológiát használnak. A szobádat felosztják apró zónákra, és emiatt nagyon hatékonyan takarítanak. A lézeres távolságmérő képes a területet másodpercenként akár 1800-szor átvizsgálni, és 360 fokos képet mutatni.

Az intelligens navigációs algoritmus irányításával a robot egy nem várt akadállyal találkozva újrakalibrálja az útvonalat, és vidáman takarít tovább. Mivel a robot GPS memóriával rendelkezik, jól tudja, hol van még dolga, így nem kell felette bébiszitterkedned. Még a töltést is saját maga intézi: amikor elérkezettnek látja az időt, akkor odanavigál a dokkoló állomásra, és feltöltekezve pontosan onnan folytatja tovább, ahol abbahagyta.

Vigyázz, a távirányítóval való szórakozás, például a kismacskád bosszantása függést okozhat. Persze találkoztunk már olyan cicával, aki nyugodtan felül a robot hátára, és lovagol rajta.

2. Akkorra ütemezed a takarítást, amikorra csak akarod

A robotporszívó az automatikus ütemezésnek hála megszabadít a házimunkából: nem szükséges, hogy takarítás közben otthon legyél.

A robotporszívó olyan intelligens asszisztens, mely önállóan tisztít, ráadásul WiFi kapcsolat nélkül. Győződj meg róla, melyik a legalkalmasabb idő a takarításra a családtagok és a háziállatok szempontjából is, és ha úgy tartja a kedved, lépj le otthonról.

3. WiFi vezérlés

A WiFi-appal vezérelt robot nagy kényelmet biztosít. Csak telepítsd a konkrét alkalmazást a mobilkészülékedre, vagy a tabletedre, és használd a robot távvezérlésére. Készíthetsz takarítási menetrendet, elindíthatod, szüneteltetheted, leállíthatod, a beépített kamerával fotókat készíthetsz, és megjegyzéseket tehetsz.

A távoli mobilvezérlésnek köszönhetően akár szét is nézhetsz a házban, hogy minden rendben van-e. 

Szinte gyerekjáték a takarítás!

Kedvet kaptál egy takarítási segédhez? Robotporszívóinkat itt tudod megtekinteni.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.