0

A robotporszívók egyedi jellemzői II. rész

2018.08.28.
A robotporszívók egyedi jellemzői II. rész A robotporszívóknak egy seregnyi előnyös és szerethető tulajdonsága van. Szerintünk ezek a legértékesebbek: navigáció, ütemezés, WiFi vezérlés, akadályok elkerülése, HEPA szűrő, öntöltés, vizuális fal.

4. Elkerüli az akadályokat

Feltéve, ha segítesz neki érzékelni a lépcsőket, ajtókat, asztalokat, székeket, kanapékat. Ez egy nagyon hasznos funkció.

A legtöbb robotporszívó intelligens érzékelőket tartalmaz, így szabadon tudnak közlekedni, és alkalmazkodnak a környezethez. Ne félj, a bútorok nem fognak megsérülni.

A legtöbb robotporszívó modell keskeny és alacsony, de azért vásárlás előtt jól nézd meg, melyik a legalacsonyabb bútorod, hogy még oda is beférjen.

5. HEPA szűrő

A HEPA szűrő egy nagy hatékonyságú részecske-levegőszűrő, mely tökéletesen kiszűri az allergéneket, és az apró porszemcséket a levegőből. Csodálatos találmány, hiszen a 0,3 mikrométernél kisebb szennyeződéseknek a 99,999995 százalékát képes kiszűrni.

Nagy segítség, ha például allergiás vagy a háziállatok szőrére.
Ez a porszívó tutira nem fúj ki poros levegőt.

A HEPA szűrő működéséről és kezeléséről ittolvashatsz bővebben.

6. Öntöltés

Itt a vége a távvezérelt robotporszívók akkumulátoraival kapcsolatos aggódásnak! A robotporszívó automatikusan feltölti magát a dokkoló állomáson. Természetesen olyan helyre tedd, ahol hozzá tud férni.

A robotporszívó nagyjából 20%-os töltöttség alatt érzi elérkezettnek az időt a töltekezésre.

7. Virtuális fal
 
A virtuális fallal, vagy ahogyan emlegetjük szakmai berkekben, a "láthatatlan fallal" olyan területeket jelölhetsz, ahol nem szeretnéd, hogy a gép takarítson. Ilyen lehet például a WC, a konyha, vagy a játékszoba. Így akkor is hatékonyan, és biztonságosan tud takarítani a robot, amikor távol vagy az otthonodtól.

A fal valójában egy infrafény, amit a készülék bocsát ki, és nagyjából három méteres távolságot tud lezárni. Olvasd el, hogyan tudod okosan beállítani avirtuális falfunkciót.

Kedvet kaptál egy takarítási segédhez? Robotporszívóinkat itttudod megtekinteni.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.