0

A robotporszívó használatának három durva mellékhatása

2016.05.10.
A robotporszívó használatának három durva mellékhatása Ha vásárolsz egy korszerű robotporszívót, számolnod kell azzal, hogy pár héten belül egészen durva mellékhatások jelentkeznek rajtad. Olvasd el ezt a cikket, jobb ha tudod, mire számíthatsz!
#1 A robotporszívó megszeretteti veled a takarítást

Nehéz elképzelni, igaz? A lakásban hegyekben  áll a kosz, a kanapé alól minden mozdulatra lágyan előkacsáznak a pormacskák. A porszívó, köszöni szépen, jól elvan a sarokban. Ritkán kell dolgoznia, igazán hálás neked, hogy nem nagyon kell lestrapálnia a motorját. És akkor bummm, jön a kis robot. És mi történik egy héten belül? Alig várod, hogy mikor kezdi a napi takarítást. Ott ülsz a kanapén és lesed, órákon keresztül figyeled, ahogy a kis gépcsoda ide-oda gurul a lábaid előtt. És élvezed! Több órát töltesz egy nap takarítással, mint amit korábban egy hónap alatt szántál erre a feladatra. És egyszer csak azt veszed észre magadon, hogy érted, amit csinál. Odafigyelsz a portartályra, megérted, hogy melyik kefe miért és hogyan végzi a munkáját. Valóságos szakértője leszel a takarításnak, te, aki korábban azt sem tudta, hogy melyik végén kell a csövet a porszívóba dugni. Most meg ott ülsz a kanapén és naponta több órán át a takarítás részleteit programozod és ellenőrzöd.

#2 Most akkor oda az egészséged?

Ha eddig te takarítottál, akkor van egy rossz hírem: brutálisan csökkenni fog a napi mozgásmennyiséged! Jó lenne, ha kondizni kezdenél, vagy kiválasztasz valami más sportot, mert az eddigi testmozgásoknak vége egyszer és mindenkorra.  El tudod te képzelni, mennyit dolgoztál a porszívózással? Egy frászt tudod. Lépegettél ide-oda, rángattad a porszívót, dörzsölted a kefével a szőnyeget, egyszóval mozogtál és mozogtál. Most meg ott ülsz a fotelban és nézed, ahogy a kis robot dolgozik helyetted. Remek dolog a robotporszívó, de hidd el, az egészséged még fontosabb. Ha vettél egy robotot, vegyél egy kondibérletet is, amíg még nem késő. Amíg kondizol, a robot addig kitakarítja a lakást. Mit szólsz hozzá?

#3 A robotporszívóra mindig költeni fogsz

Te is megetted azt a marketingszöveget, igaz, hogy a robotporszívó megvásárlása egyszeri beruházás lesz, ami hamar meg is térül majd, igaz? Hát nem így lesz. Egyre többet fogsz költeni rá. Elromlik, vagy drága lesz a működtetése? Egy frászt. A gép évekig hibátlanul fog működni, s a rendszeres karbantartásokon kívül nem igényel semmi plusz költséget sem. Tudod, mi fogja leszívni a pénztárcádat? Az, hogy megtetszik neked a dolog! Annyira imádni fogod az új kütyüt, hogy újabb és újabb kiegészítőkre fogod rábeszélni magad. Ezeket nem mi adjuk el neked, te magad fogod saját magadat meggyőzni arról, hogy ezekre mindenképpen szükséged van! Van egy Roomba robotporszívód? Ha egyszer meglátod, kelleni fog hozzá a Thinking Cleaner okosító kiegészítő is, amivel okostelefonról is vezérelheted majd a robotodat. Bele fogsz zúgni az újabb és újabb kiegészítőkbe, mert tudom, hogy imádod a technikai újdonságokat. És ez nem egy újabb motoros cucc, vagy gamer kiegészítő a laptopodhoz, hanem echte szükséges háztartási eszköz, aminek a beszerzése ellen senkinek sem lehet kifogása. Hahó, zöld út a csúcstechnika beszerzése előtt, hiszen te csak a takarítást akarod hatékonyabbá tenni! Így aztán jönnek majd az újabb tartozékok, kiegészítők, okosítók, mindaz, amit talán még fel sem találtak az okosporszívódhoz.
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.