0

A robotfűnyírók megérik a pénzüket? - Előnyök

2018.11.14.
A robotfűnyírók megérik a pénzüket? - Előnyök Az előnyökről: Úgy gondolod, hogy túl jól hangzik, amit eddig hallottál a robotfűnyírókról ahhoz, hogy igaz legyen? Kétségbe vonod, hogy valóban dolgoznak-e? Nos, nézzük meg az előnyeiket, de a hátrányaikat sem hallgatjuk el.
A robotfűnyíró előnyei
 
  • nincs több fárasztó munka
  • nem kell eltávolítanod az útból a kerti akadályokat
  • szebb, egészségesebb gyep
  • csendesebb, mint a régi fűnyíród
  • automatikusan tölt
  • jó lopásvédelemmel rendelkezik
  • biztonságosan van kialakítva 

Többé nem fárasztó a fűnyírás

A nyírási időszak kezdetén ugyan még a hagyományos módon kell lenyírnod a hosszúra nőtt füvet, de aztán elegendő elővenned a robotfűnyírót.

Az ügyes robot automatikusan a kívánt hosszúságra fogja vágni a füvet. Ez a fű annyira rövid, hogy simán vissza lehet forgatni, és a föld tápanyagául szolgál.

Nem kell eltávolítanod az útból a kerti akadályokat

Ne tarts a gyepeden lévő apró dudoroktól, kis domboktól, hiszen a fűnyíró még a lejtőket is képes kezelni, és a szabálytalan alakú pázsittal is boldogul. A fák, bokrok, virágok, és kerti bútorok sem jelentenek számára akadályt. Ha ilyet lát, simán megfordul, és végzi tovább a dolgát.
 
Szebb, egészségesebb gyep

A rendszeresen nyírt fű egészségesebb és kevésbé valószínű, hogy foltosodik majd vagy felütik benne a fejüket a gyomok. A robotfűnyíróval ráadásul naponta elvégeztetheted a korábban annyira gyűlölt munkát.
 
Csendesebb, mint a régi fűnyíród

Ha számodra a tavaszi és a nyári hangulat nem fér össze a fűnyírógép hangjával, akkor örömmel fogadhatod, hogy a robotfűnyírók sokkal csendesebbek. A hangerejük pedig nagyjából a normál beszélgetés tartományába esik.

Automatikusan tölt

A töltés miatt sose aggódj, hiszen a napi fűnyírás után simán eltalál a töltőállomáshoz.

Jó lopásvédelemmel rendelkezik

Ha egy nagy értékű robotfűnyírót felügyelet nélkül hagysz a gyepen, az nagyon csábító lehet az enyves kezűek számára. Szerencsére a robotfűnyírók magas szintű technológiai lopásgátlóval rendelkeznek, beleértve a PIN számokat, a riasztásokat és az immobilizereket (mozgásgátló), amelyek aktiválódhatnak, amikor a fűnyírót felemelik vagy eltávolítják a területről.

Biztonságosan van kialakítva

Ha a gépet felemeled, nem fog megsérteni, mert "érzi", hogy nem a füvön van, így nem vágja meg a kezed. A robotfűnyírók közelében biztonságban érezheted magad.
 
Mindezek tudatában szerinted egy robotfűnyíró megéri az árát?

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.