0

A robotfűnyírók előnyei, avagy miért is jó ha van?

2016.04.15.
A robotfűnyírók előnyei, avagy miért is jó ha van?

Pénteken végre hazaérsz, és az az első gondolatod, hogy hétvégén már megint füvet kell nyírni? Tetszik az ötlet, hogy a robotfűnyíró elvégezné helyetted a munkát?

Ha ige, akkor ez a cikk tetszeni fog! Összeszedtünk 11 +1 nem hétköznapi érdekességet a robotfűnyírókról. Ezekről nem sokan beszélnek ezért érdekes lehet számodra is. 

1: Ha van robotfűnyíród, akkor a fű, a pázsit egyenletes lesz mindig. A magassága, a színe, a sűrűsége egyaránt.

2: Ha van robotfűnyíród, akkor amikor hazaérsz, legyen az hétköznap, avagy hétvégén, nem lesz a megoldandó feladatok között a fűnyírás.

3: Ha van fűnyíró robotod, akkor a  szomszédok nem tudják a zajból, mikor pöffented be a fűnyírót, mert a robotfűnyíró zajtalanul dolgozik. Így azt sem tudják kiszúrni, hogy biztosan otthon vagy ;-)

4: Ha van robotfűnyíród, nem kell otthon gyúlékony anyagot - benzin és olaj tartanod - és nem leszel nyakig olajos egy-egy olajcserénél.

5: Ha van robotfűnyíród, akkor nem kell figyelned arra, hogy legyen otthon elegendő mennyiségű berántózsinór. De arra sem kell figyelned, hogy az elektromos fűnyíród kábelét elvágod.

6: Ha van robotfűnyíród, akkor nincs szükséged védőfelszerelésre sem, "koszos" cipőre, fejvédőre, mert mindez a múlté.

7: Ha van fűnyíró robotod, akkor biztosan nem jön elő az allergiád sem, mert a felkavart fűszálak és a por nem kavarognak a levegőben.

8: Ha van robotfűnyíród, akkor Te időzíted be, mikor dolgozzon és mikor nem. Nem Te függesz a fűtől, pázsíittól, hanem ő Tőled ;-)

9: Ha fűnyírórobottal nyiratod a kerted, nem kell folyton takarítanod a fűnyíródat. Én is utáltam, hogy amikor már majdnem végeztem, akkor még 10 perc elment azzal, hogy a ráragadt fűszálaktól megszabadítsam a fűnyírót.

10: Ha robotfűnyírót választasz, nem kell külön törődnöd a komposztálással, és elfelejtheted a nylon zsák vásárlását is, s nem kell figyelned, mikor teheted ki a füveszsákot, hogy elvigyék.

11: Ha robotfűnyíró dolgozik a kertedben nem kell tároló a traktorodnak, fűnyíródnak és a fűkaszádnak.

11+1: Ha robotfűnyíród van, a kertésszel sem kell egyeztetned, hogy mikor jön már ki levágni a füvet.

A robotfűnyíró legyen Veled!

 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.