0

ÚJ robotporszívók a Neato műhelyéből: Botvac D- sorozat

2015.07.07.
ÚJ robotporszívók a Neato műhelyéből: Botvac D- sorozat 2015 májusában jelentették be, hogy a kaliforniai székhelyű robotgyártó cég a Neato Corporation,Inc. az új Botvac D- sorozattal lepi meg a jellegzetes D- alakú robotporszívók rajongóit. A nyár folyamán már Magyarországon is kaphatóak lesznek az új modellek, amelyek a modern fekete-fehér design mellett számos újdonsággal jelentkeznek.
A legfontosabb ezek közül az egyedülálló keferendszer, amely új spirális formájával jóval halkabb működést tesz lehetővé a kemény padló felületeken is.

Az új Botvac D sorozat Magyarországon is forgalomba kerülő modelljei:

Botvac D75: tökéletes bármely padlótípus mindennapi takarításához, a modell tartalmazza az új típusú spirál kefét. Az erős vákuum elnyel mindent, aminek semmi keresnivalója nincs a padlón. Különösen hatékony kemény padló felületeken.

Botvac D85: tökéletes bármely padlótípus mindennapi takarításához, a szűrői és a keféi révén pedig maximálisan alkalmas a haj- és az álltaszőrszálak összegyűjtésére. Az új spirál kefe pedig halkabban működikk.

“A Neato robotporszívók valóban olyan robotok, amelyeknek agyuk van” - mondta Giacomo Marini, a Neato elnök-vezérigazgatója. - “Neato tudja, hol járt, merre kell még takarítania, és hogyan navigáljon az egész lakásban. Nincs még egy olyan robot, ami ilyen intelligenciával rendelkezne. Ráadásul, ha egy Neato van az otthonodban, akkor az azt is jelenti, hogy egy újabb feladatot húzhatsz ki a háztartási teendők listájáról, miközben ajándékba időt kapsz arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amit szeretsz.”

A Neato Botvac D sorozatot Magyarországon a Robotguru Kereskedőház hozza forgalomba.
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.