0

A medencetisztító robotok 9 fő előnye I. rész

2018.06.07.
A medencetisztító robotok 9 fő előnye I. rész

Kedves Medencetulajdonos! Ugye egyetértesz vele, hogy nincs is kimerítőbb, mint a medence tisztítása? Megmutatjuk, miért jársz jól a medencetisztító robotokkal.

Medencét azért telepítünk, hogy relaxálhassunk benne, és élvezhessük a barátainkkal töltött időt. Ám ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen karban kell tartani és takarítani is kell...

Elmondhatjuk, hogy a teljes medence takarítása sokkal több időt vesz igénybe, mint a tényleges szabadidős élmény. Nem csoda, hiszen el kell távolítania a koszszemcséket, az algát, és még ki tudja mit. Ez zabálni fogja az idődet. Ám ne izgulj. Neked készültek a medencetisztító robotok. Azt, hogy milyen csodásak, 9 pontban foglaltuk össze.


Egy medencetisztító robot:

  1. környezetbarát
  2. energiahatékony
  3. költséghatékony
  4. csak biztonságos anyagokat tartalmaz
  5. víztakarékos
  6. könnyű karbantartani
  7. fejlett tisztítási technológiája van
  8. Plug and Play funkció
  9. bámulatos funkciókat tartalmaz

1. Környezetbarát
 
Környezetbarát, azaz biztonságos az őt körülvevő környezet számára, nem károsítja azt. Nem termel veszélyes, vízzel elegyedő vegyi anyagokat, amik potenciálisan kárt okozhatnának a medencében.

Nem termel káros gázokat, és a hőt is jól szabályozza.

2. Energiahatékony

A közhiedelemmel ellentétben egy medencetisztító robot nem zabálja az áramot, de mégis hatékonyan működik. Alacsony feszültség mellett csak minimális energiát fogyaszt.

60-70 watt / óra tartományban a robot csak annyit fogyaszt, mint egy hagyományos izzó. Az energiatakarékosságnak köszönhetően természetesen rengeteg pénzt is megtakaríthatsz vele. 

3. Költséghatékony

Ha az eddigieket elolvastad, akkor már biztosan van róla sejtésed, hogy hogyan takaríthatsz meg pénzt a robotporszívóval.

Mi is háztulajdonosok vagyunk, és jól tudjuk, hogy milyen érzés egy-két magas energiafogyasztású termék miatt egy nagy összegű villanyszámlát a kezedben tartani.

Ugye milyen szuper, hogy a medencetisztító robottal pénzt spórolhatsz és energiát takaríthatsz meg egyszerre?

Na de álljon meg a menet! A medencetisztító robotok igen drágák! Nos, többnyire igen, de már rengeteg márka van, amelyek között biztosan találsz olyat, amelyre te sem sajnálod a pénzt.

A termék birtoklása hosszú távon költséghatékony. Főleg, ha nagy méretű medencéd van, és esetleg még munkaerőt is fogadsz fel, hogy takarítsák azt. Ez bizony könnyen előfordul például egy panzió, hotel, vagy ne adj isten, strand esetén. Elég jó árat szoktak kérni érte.

Ízlelgesd egy picit magadban, hogy mennyi pénzt is takarítasz meg a medencetisztító robottal. Hogy tetszik?

4. Csak biztonságos anyagokat tartalmaz

A klór egy közönséges vegyi anyag, amely megszabadítja a medencét az algáktól és a baktériumoktól. Ha egy kicsit is túlszalad az aránya, akkor egy cseppet sem mondható biztonságosnak.

A medence fertőtlenítőszerekben található klór koncentrációja 10% és 90% közötti. Annak érdekében, hogy jobban megértsük, hogy ez mennyire erős, figyelembe kell vennünk, hogy a háztartások tisztítására használt közös fehérítő oldat csupán 5% -os klórkoncentrációt tartalmaz.

A medencetisztító robotok fejlett tisztítási technológiát használnak: kitérnek a medencefal minden oldalára, és nem hagyják ki a sarkokat sem. Kipaterolják a medence fő szennyezőit, például a port, az algákat és a baktériumokat.

Jó hír: többé nem kell használnod nagy mennyiségű veszélyes vegyszert a víz tisztításához csak azért, hogy megszabadulj a csúnya szennyeződésektől.

Válogass a szupermodern és atomhatékony medencetisztító robotokközül. Cikkünk második részét itt (link) olvashatod.

 
 

Kövess minket Facebookon!

 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.