0

A legjobb karácsonyi ajándékok nőknek

2018.12.13.
A legjobb karácsonyi ajándékok nőknek

Először is szeretném leszögezni, hogy ez a cikk főként férfiaknak íródott. Közülük is inkább azoknak, akik számára gondot okoz az ajándékozás mert nem az ajándékozás művészetében a legjobbak.

Nincs is ezzel semmi baj, hiszen az imádott oldalbordák (anyák, nagyanyák, feleségek, barátnők)  sem könnyítik meg a dolgunkat. 

Így nekünk kell feltalálnunk magunkat.Két út áll előttünk.

Az első, hogy olyan ajándékot veszünk, amiről tudjuk, hogy arra vágyik az ajándékozott. De ha tudnád, akkor nem olvasnád ezt a cikket…

A másik út, hogy valamilyen olyan hasznos dolgot veszünk nekik, aminek örülnek és ami megkönnyíti az életüket.

Ebben a cikkben összeszedtem neked 6 hasznos ajándékot, amelyekkel azt gondolom, nem tudsz melléfogni. 

1. ajándék: Új nézőpont - ablaktisztító robot

Az ablakpucolás kegyetlen házimunka. A porszívózás, felmosás, mosogatás csak unalmas, „nemszeretem” tevékenység, de akár a gyerkőcökre is rá lehet bízni. Az ablaktisztítás az nem ilyen.

A magasabban fekvő ablakok nehezen elérhetőek. Az emeletes házban mi lesz a felső ablakokkal? Örök veszélyforrás az ablakon kihajolgatás…

Egy ablaktisztító robot nehéz és könnyen veszélyessé váló feladatot tud átvenni a háziasszonytól. Ugyanakkor használata egyszerű, egyetlen gombnyomásra indul és meg se áll addig, míg tisztára nem törli az ablakot.

Kiknek ajánljuk? 

Olyan nőknek, akik utálnak ablakot tisztítani, olyanoknak, akiknek tériszonyuk van és félnek a magasban. Olyanoknak, akiknek nagy ablak felületeik vannak és a sok nehézségen túl még sok időt is megtakarítanak az ablakok robotok általi tisztításával. 

Ajánlott termék: Navon Bella ablaktisztító robot
Ára: 64.990 Ft

Itt találod: https://www.robotguru.hu/navon-bella-ablaktisztito-robot

Tipp: Ha ablaktisztító robotban gondolkozol olvasd el ezt a cikket: https://www.robotguru.hu/ablaktisztito-robot-rendkivuli-segitseg-karacsony-elott


2. ajándék: A takarítás új világa - robotporszívó

A robotporszívó sokáig csak a nagyon magas szinten gépesített okos otthonok tartozékaként jelent meg a reklámokban. De mára már az áruk olyan széles skálán mozog, hogy háztartások tízezreiben lehetővé vált, hogy kiváltsák a hagyományos porszívók szerepét. 

Ha tetszik az ötlet, akkor mutatok még 7 igazán nyomós érvet, ami biztosan megerősít elhatározásodban:

 • A robotporszívó önállóan elvégzi a takarítást. 
 • Nincs időd? Többé nem probléma!
 • Ahány ház, annyi … robotporszívó
 • Automatikusan feltölti magát
 • A karbantartás csak pár perc
 • Ott is takarít, ahol a porszívóval te már rég feladtad 😉

Kinek ajánljuk? 

Azoknak, akik utálnak porszívózni és azoknak, akik elfoglaltak, és szeretnék felszabadítani maguknak azt az időt, amit ma még porszívózással töltöttek. 

Ajánlott termék: LG HOM-BOT Square RED VR86010RR robotporszívó
Ára: 159.990 Ft

Itt találod: https://www.robotguru.hu/lg-hombot-square-red-vr86010rr-robotporszivoTipp: Ha robotporszívóban gondolkozol, akkor olvasd el ezt a cikket: https://www.robotguru.hu/mi-alapjan-valassz-robotporszivot-11-hasznos-tipp


3. Ajándék: Egy kis játék - játékrobot

A cikksorozat előző részében, bemutattam 6 nagyon komoly játékrobotot. Ezeket a robotokat nem csak a gyerekek szeretik, hanem a felnőttek egy része is. Hiszen egyrészt jó időtöltés a robotokkal való játékos programozás, másrészt nem egy haszontalan időtöltés. 

Hiszen a játékrobotok a következő készségeket fejlesztik: problémamegoldás, logikus-algoritmikus gondolkodás, ismeretszerző készség, kreativitás, együttműködés, magasabb rendű gondolkodási készségek, no és persze a programozás. 

Kinek ajánljuk?

Ha kiszemelt ajándékozott szereti a robotokat, esetleg szeret vagy szeretne megtanulni programozni, akkor tök jó ötlet lehet egy programozható játékrobot ajándéknak. 

Ajánlott termék: Makeblock mBot STEM  Oktató Robot
Ára: 39.990 Ft 

Itt találod: https://hobbirobot.hu/shop/robot-kit-ek/makeblock-mbot-v1-1-stem-oktato-robot-kit-bluetooth-2/Tipp: Ha robot játékon gondolkozol, akkor olvasd el ezt a cikket: https://www.robotguru.hu/a-tokeletes-karacsonyi-ajandek-gyerekeknek


4. ajándék: Porszívózás, máshogy – álló porszívó

Az állóporszívók Magyarországon még sajnos nem terjedtek el annyira, mint például az Egyesült Államokban. Amit nem is igazán értünk, hiszen az álló porszívók a legtöbb esetben felveszik a versenyt a hagyományos porszívókkal, viszont sokkal több előnyt kínálnak nekünk felhasználóknak.

Hiszen az álló porszívók: 

 • Kis helyen elférnek
 • Mindig kéznél vannak
 • Könnyebb a kezelésük
 • Legtöbb esetben vezeték nélkül működnek
 • Sok modellben beépített morzsaporszívó is van
 • Soroljam még … 

Kinek ajánljuk? 

Azoknak, akiknek fáj a derekauk, vagy esetleg nem szeretnek porszívózni de még nem állnak készen a robotporszívókra. Kis lakásokba is jó, mert nagyon kevés helyet foglal. 

Ajánlott termék: Bissell MultiReach XL 25.2V vezeték nélküli porszívó

Ára: 62.250 Ft 
Itt találod: http://alloporszivok.hu/shop/bissell-kezi-es-nyeles-allo-porszivok/bissell-multireach-xl-25-2v-vezetek-nelkuli-porszivo/


5. ajándék: Egészséges otthoni levegő - légtisztító

Egy különleges ajándék az biztos és ebben van az ereje. Persze nem mindenkinek kell légtisztító vagy légmosó az otthonába, de vannak emberek példáúl légúti allergiában szenvedők, akiknek ez hatalmas segítség. 

Mikor ajánljuk? 

 • amikor a párod, vagy valamelyik családtagod allergiás a macskaszőrre, pedig te imádod a kis szőrmókokat (ha beszerzel egy légtisztító készüléket, nem kell lemondanod a kedvenceid tartásáról)
 • megszüntetheted, vagy csökkentheted a porallergia, a krupp, és az asztma tüneteit
 • megszünteti a padlófűtés miatt állandóan szálló por problémáját (tartsd féken a porcicákat)
 • kellemetlen dohányfüst, és nemkívánatos szagok esetében (nem kell büdös, füstös helyiségben élned)
Ajánlott termék: BONECO W200 Légmosó

Ára: 79.990 Ft
Itt találod: https://www.robotguru.hu/boneco-w2006 ajándék: Illatos otthon - Arromadiffúzor

És végül egy igazi különlegesség. Te is szereted, ha otthon egy különleges illat fogad, egy olyan illat, ami feltölt energiával, megnyugat és amit szeretsz. 

Ezzel sokan vagyunk így, de ha belegondolsz, az illatosítás terén legtöbben csak az abszolút amatőr eszközöket használjuk. Az illatosítás szinte mindenkinél a kerámia illatmécsessel kezdődik. Apró mécses egy kerámia házikóban, a tetején párolgó tálkában illatos olajjal kevert víz.

Ezek nem a legprofibb megoldások, és mindig az a baj, hogy vagy alig érződik az illat vagy a fejem szétmegy tőle annyira intenzív. Éppen ezért a profi illatosításhoz olyan eszközre van szükség, mely hosszú időn keresztül, elég intenzíven képes ugyanazt az illatot árasztani anélkül, hogy ezzel valami más, kellemetlen hatás is járna. 

Például ne legyen hozzá füst (füstölők kizárva), ne legyen szükség élő lángra, mécsesre (veszélyes lehet). Az illat intenzitását lehessen szabályozni, akár ki is kapcsolni, ha nincs rá szükség. Erre képesek az aromadiffúzorok. 

Kinek ajánljuk? 

Azoknak, akik szeretik az illatokat és szeretnének egy profi eszközt, ami házat a nyugalom szigetévé varázsolhatja ebben rohanó, stresszes világban.

Ajánlott termék: Ellia Blossom aroma diffúzor

Ára: 22.990 Ft
Itt találod: https://www.robotguru.hu/ellia-blossom-aroma-diffuzor

Összefoglalás

Ez a cikk egy 3 napos kutatómunkának és több mint 15 nő megkérdezésének az eredménye. Ahogy beszélgettem ezzel a 15 nővel, ahogy kutakodtam szinte mindegyikőjük elmondta, hogy nem csak az ajándékok vagy az anyagiak számítanak igazán. 

Mindegyikőjük örülne egy ágyba kapott kávénak, egy kellemes beszélgetésnek, illetve ha mi férfiak kitakarítanánk helyettük. :-) 

Úgyhogy idén én biztos, hogy megerőltetem magam, remélem Ti is. Ha van bármilyen gondolatotok a cikkel kapcsolatban, akkor írjatok kommentet. Én Gergő voltam, a Robotgurutól.

A következő részben találkozunk, ahol férfiaknak nézünk nagyon menő ajándékokat.

hamarosan ott találkozunk… 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.