0

A gyermekek egészségének védelme a medencében

2019.02.27.
A gyermekek egészségének védelme a medencében

Ha nem csak medencetulajdonos vagy, hanem egyben szülő is, akkor komoly fejtörést okozhat, hogy mivel érdemes tisztán tartanod a medencédet.

Habár az erős vegyszerek a felnőtt szervezetre is károsak, a gyerkőcök esetében a kockázat még magasabb. Mit tehetsz akkor, hogyha szeretnéd biztosítani a fiatalabb generáció számára is a gondtalan fürdőzést?

Ugyanakkor az is fontos lenne, hogy a víz kellően tiszta legyen, hiszen a higiénia hiánya éppolyan veszélyes, mint a vegyszerek. Olyan megoldást kell tehát találnod, ami a lehető legkevesebb mesterséges anyaggal képes elérni ugyanazt a hatást.

Szűrt vizet a medencébe!

Az egyik megoldás a problémára egy szűrőberendezés felszerelése. Ez persze nem fog megbirkózni a letapadt szennyeződésekkel és az algával, azonban a víz tisztaságáról képes gondoskodni, így neked is kevesebb munkád lesz a medencében.

Ugyanakkor számolnod kell azzal is, hogy a beszerelésnek és a karbantartásnak költségei lesznek. Ezek a szerkezetek nem a legolcsóbbak és az sem mindegy, hogy milyet vásárolsz. Így ha ezt a megoldást választod, mindenképpen kérd szakértő segítségét.

Üzenj hadat a kosznak medenceporszívóval!

Hatékony megoldás lehet egy medenceporszívó beszerzése is. Ezek a robotok működés közben megszűrik a vizet, valamint végighaladnak a medence alján és falain is. Ilyen módon könnyedén szembeszáll a lerakódásokkal is, amik például az algásodás következtében előfordulhatnak.

Arra ügyelj viszont, hogy a medencetisztító robotok csak az épített medencékben használhatóak. A műanyag medencék fala ugyanis nem elég kemény ahhoz, hogy a medenceporszívó működni tudjon. Kemény felületek azonban már annál hatékonyabban dolgozik.

Kedvet kaptál, hogy beszerezz egy medenceporszívót? Akkor irány a webshop és tekintsd meg robotjaink széles választékát! Ezek a szerkezetek élen járnak a medencék tisztán tartásában, mindezt ráadásul káros vegyszerek használata nélkül! Igazi gyerekbarát megoldás minden kertbe.
 
 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.