0

A fűnyíró robot nem kér sört

2016.07.05.
A fűnyíró robot nem kér sört Nyári forróságban a fűnyírás a szokásosnál is zűrösebb tevékenység. Árnyék nincs, kizárt, hogy a pázsitot csak a fák alatti területen kelljen karbantartani. Víz nincs, por ellenben van, amit a fűnyíró a levágott fűtörmelékkel együtt simán az arcodba fúj. Mi jöhet még? A pollenek. Száraz, nyári időben allergiásoknak kész szenvedés a heti fűnyírás elvégzése. Van jobb megoldás? Van hát: végezze el a munkát a fűnyíró robot.

Enyhe tavaszi időben a fűnyírás is kellemes tevékenység lehet. Aki ülő munkát végez, annak az egész napos egy helyben ülés után jól is esik a könnyű fizikai munka. A levágott fű feltakarítása sem okoz gondot, igazán kellemes a frissen nyírt pázsit illatában dolgozni.

A kellemes elfoglaltság valóságos rémálommá változik, amikor az enyhe tavaszi idő helyett a nyári forróságban kell elvégezni mindezt. Hajnalra időzíteni nem jó, mert nem érdemes a hajnali zúgás miatt hónapokig veszekedni a szomszédokkal. Marad a forróság, a szombati fűnyírós izzadás, amit csak a munka utáni hideg sör tud elviselhetővé tenni.

Kivéve, ha a régi fűnyíródat egy fűnyíró robotra cseréled. Amikor behúzódhatsz az árnyékba, miközben a robot kint szorgalmasan dolgozik, akkor fogod igazán átérezni, hogy mennyire jól választottál. A robotfűnyíró még csak sört sem kér, olcsóbban dolgozik nálad.

Nem csak szlogen, hogy a fűnyíró robot valóban időt takarít meg a számodra. Ha pedig a kinti munka körülményei nem túl ideálisak, akkor ez még több időt jelent, mert nincs szükséged a munka elvégzése utáni regenerálódásra sem.

A háztartási robotok, például a robotfűnyíró alkalmazása könnyebbé teszi az életedet. Megszabadít a kreativitást nem igénylő, mechanikus, ráadásul sok esetben rossz körülmények között végzendő munkáktól.

 
A fűnyírás, porszívózás tipikusan az a fajta feladat, ami eddig otthon szinte rabszolgamunkára kényszerített. Ezek azok a ház körüli munkák, melyek semmi új értéket nem hoznak létre. Nem leszel tőlük gazdagabb, okosabb, nem lesz az otthonod kényelmesebb vagy modernebb. Viszont ha nem végzed el őket, akkor tönkreteszik a környezetedet. A fűnyírás elmulasztása egy gazos dzsungellé változtatja a kertet, a porszívózás nélküli lakás képét meg elég alaposan el tudja képzelni mindenki.

Egy robotporszívó, vagy robotfűnyíró vásárlása nem luxusberuházás. Láthatod, mindkettő olyan munkák alól mentesít, melyeknél minden mással hasznosabban, értelmesebben töltheted el az idődet. Eddig azért dolgoztál otthon órákat minden héten, hogy fenn tudj tartani egy meglévő állapotot a kertben vagy a lakásban. Sokat dolgoztál, de ettől a munkavégzéstől semmi sem változott, nem lett szebb, nem lett jobb, legjobb esetben ugyanolyan maradt mint korábban. Akkor miért ragaszkodnál ezekhez a munkákhoz? A fűnyíró robot hatékonyan, pontosan elvégzi a feladatot, miközben te a robotolásnál sokkal hasznosabban töltheted el a korábban erre fordított időt. Spórolj időt, bízd fűnyíró robotra a kánikulai pázsitgondozást!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.