0

A 8 legjobb karácsonyi ajándék ötlet Robotgurutól! 

2017.12.07.
A 8 legjobb karácsonyi ajándék ötlet Robotgurutól! 

Átlagos karácsonyi ajándékot bárki tud venni, de gondolom, Neked nem ez a célod. Ha mégis átlagos ajándékot keresel, akkor kérlek, inkább zárd be ezt oldalt!

Nálunk az átlagos ismeretlen fogalom! 

Itt olyan ajándékokat találsz, ami döbbenetet okoz, és könnyeket csal mindenki szemébe a fa körül. Igen, olyan ajándékokról beszélek, amelyek éveken át mosolyt csalnak szeretteid arcára!

8 olyan ajándékot mutatok be most neked, amelyekkel ezt a hatást tudod kiváltani.

1. Robotporszívó


Robotporszívó - az igazi jolly joker! Láttad már filmekben és Coca Cola reklámokban azokat az igazán meghatódott színészeket, akiken igazán látszik a boldogság és az öröm. 

A robotporszívó garantáltan ezt váltja ki, de ennél mégis sokkal több. Igazából több szabadidőt ad, több nyugalmat, és több kényelmet éveken át. 

Abban is segítünk, hogy melyik robotot válaszd a fa alá. https://www.robotguru.hu/melyik-robot-illik-hozzad

2. Aroma diffuzor

Egyre közkedveltebb, hogy illatosítjuk otthonunkat. Az egész napos hajtás, a sok stressz egyre kimerültebbé tesz minket. Ezért fontos, hogy otthonunkban olyan környezetet teremtsünk, amiben maximálisan ki tudjuk pihenni a napi fáradalmakat. 

Ehez nagyon nagy segítség egy aroma diffúzor, amivel illóolajok segítségével tudod természetes módon illatosítani otthonodat. Nézz körül itt » https://www.robotguru.hu/robotguru-ajanlja-aromadiffuzor

+ tipp: válasz hozzá karácsonyi illatot, amivel még emlékezetesebbé tudod változtatni a karácsonyi hangulatot.  » https://www.robotguru.hu/robotguru-ajanlja-illatok

3. Feltörlő robot


Ha takarító robotokról beszélünk, szinte mindenkinek a robotporszívók jutnak először eszébe. Pedig az elmúlt években egyre nagyobb teret követelnek maguknak a feltörlő robotok is. 

Ezeket a robotokat legfőképpen olyan otthonokban ajánljuk, ahol sok a keménypadló felület, illetve ahol a fürdőszobát, konyhát szeretnék nedvesen is feltörölni. 

+ tipp: Ha te nem elégszel meg semmivel és mindig jobbra vágysz, ha a maximumot akarod minden helyzetből kihoznod, akkor robotporszívó mellé vásárolj még egy feltörlő robotot is. 

Itt találod a feltörlő robotokat » https://www.robotguru.hu/feltorlo-robot-braava

4. Robot játék


Mi imádjuk a robotos játékokat! A robot játékok remek szórakozást nyújtanak minden korosztály, a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt. Ezek a játékok hasznos játékok! Néhány játék csak szórakozásra lett tervezve, míg továbbiak hatékony oktatási és tanulási segítséget nyújtanak.

Vannak komolyabb intelligens robot játékok, amik segítik a gyermekek fejlődését, és növelik a tudásukat, kreativitásukat és logikai gondolkodásukat. Játékokat itt találod » https://www.robotguru.hu/robotjatekok

+tipp: Itt találod a legjobb robotjátékos listát: Hamarosan...

5. Párásító


Az otthonod levegőjének minősége rettentően fontos. A szakemberek szerint, az ember számára a legideálisabb páratartalom, 40-60% között van. Az igazán kellemes páratartalom, az 50%-os körüli, itt érezzük magunkat a legkomfortosabban 20-22 C fokos hőmérséklet mellett.  

A száraz levegő miatt sok kellemetlen tünet alakulhat ki. Ilyen például a krupp, az éjszakai köhögés, az éjszakai orrvérzés, vagy a száraz szájjal ébredés is. Ebből is látszik, hogy a száraz levegő nem éppen egészséges. 

Ha ezek közül bármilyeket is tapasztaljátok, akkor érdemes elgondolkozni egy párásítón is. 

Találd meg itt a megfelelőt: http://levegoguru.hu/kategoria/parasitok/

6. Páramentesítő


Olyan helységekben, ahol a relatív páratartalom eléri, vagy meghaladja a 60%-ot, már túlpárásodásról  beszélünk. Ilyenkor a nedvesség lecsapódhat az ablakokon, vagy a hűvösebb részeken, a mennyezet és a falak találkozásánál penészedés kezdődhet.

A páramentesítő legfontosabb előnye, hogy megköti a levegőben lévő vizet és a páratartalmat az ember számára legideálisabb, legegészségesebb szintre állítja, 50-55%-os páratartalomra.

Ha penészedik a fal, vagy az ablakokon kicsapódik a pára, akkor rdemes elgondolkozni egy párásítón is. 

Találd meg itt a megfelelőt: http://levegoguru.hu/kategoria/paramentesitok/

7. Robotfűnyíró


Természetesen csak akkor, ha van kerted! A robotfűnyíró az előre beprogramozott utasítások szerint, emberi közreműködés nélkül végzi el a rá bízott feladatokat. 

Beállítod a fű elvárt magasságát, a fűnyírás gyakoriságát, kijelölöd a nyírandó pázsit szegélyeit, s ettől kezdve a robot automatikusan elvégzi a fűnyírást.

Kicsi kertektől kezdve a nagyobb akár több ezer négyzetméteres kertekbe is tudunk robotot ajánlani. 

Nézz körül itt is: https://www.robotguru.hu/robotfunyirok

8. Medencetisztító robot


A lista utolsó versenyzője természetesen csak akkor érdekes számodra, ha rendelkezel medencével és utálod takarítgatni. 

Arra képes, hogy automatikusan, emberi beavatkozás nélkül kitakarítsa a lerakódásokat, algásodást a medence fenekéről és oldalfaláról, valamint kiszűrje a vízből a belehullott szilárd szennyeződéseket.

Nézd meg és keresed meg a neked megfelelőt » https://www.robotguru.hu/medencetisztito-robotok

 
 

Kövess minket Facebookon!

 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.