0

7 tévhit robotporszívókról

Robotguru és csapata az elmúlt években rengeteg robotszkeptikussal, hitetlenkedőként induló későbbi vásárlóval és alapból lelkes robotrajongóval találkozott. Most megosztjuk veled - legnépszerűbb termékünkkel - a robotporszívókkal kapcsolatban leggyakrabban elhangzó 7 tévhitet.

 

 1. A robotporszívókat biztosan csak olyan lakásokban lehet használni, ahol alig vannak bútorok.

A Roombát nem a designmagazinok lecsupaszított lakásaira találták ki, hanem valódi lakásokra. Ezekben húsvér emberek (fiatalok és idősek, egészségesek és mozgásukban korlátozottak, férfiak és nők), sőt kisállatok is élnek. Vannak bútoraik, vannak köztük, akik rendetlenek, mások rendmániásak. A Roomba pedig ehhez alkalmazkodik. Ez a kulcs az iAdapt (alkalmazkodó) takarítási technológiához: a robot kikerüli, körültakarítja az akadályokat, a takarítás lefedettsége pedig 97% -os.
Ez azért nem rossz, ugye?

 

 2. Felesleges a töltőállomásán tartani, mert biztosan sokat fogyaszt.

Nem, ez nem pazarlás, mert a robot miután feltöltötte magát, átvált csepegtető töltésre, és onnantól a fogyasztása elenyésző. Az akksi élettartamának viszont így teszel jót, és már spóroltál is, mert még ritkábban kell akksit cserélned. Kiszámoltuk, hogy átlag használat mellett (ez heti 3-4 takarítási ciklust és folyamatos töltőn létet jelent) körülbelül 5-600 Ft-tal növeli meg a villanyszámlát havonta.
Ez az általa nyújtott teljesítményhez képest nem sok, ugye?

 

 3. A több ezer wattos hagyományos X porszívómnál biztos, hogy nem takarít jobban.

Tudjuk, hogy nehéz elhinni, hogy ehhez képest Roomba 35 Watt teljesítménnyel hatékonyan takarít. Javaslatunk, ami eddig mindig bevált: takaríts ki a nagyteljesítményű hagyományossal, majd utána engedd el a Roombát.  Miután kinyitod a portartályt, nem leszel hitetlen, a látvány magáért beszél. Röviden: más a technológia, ebből fakad ez a jelentős különbség. Ezért találtuk ki a tesztelést. Higgy a saját szemednek!
Ez azért így már hihető, ugye?

 

 4. Össze-vissza bolyong, én ezt nem bírom nézni.

Ne! Kérlek, ne nézd, nem kell nézni! Hagyd magára, menj el otthonról, indulj el dolgozni, intézd el az ügyeidet, mert a robot teljesen önálló. Roomba nem kockafej, nem halad sorról-sorra, hanem alkalmazkodik a Te környezetedhez. Lehet, hogy Te nem így csinálnád, de engedd, hadd körözzön, mozogjon spirálban, ütközzön, így éri el a takarítás maximális lefedettségét. Tudod, ez a 97%. Bízz benne!
Ugye, van más, amit nézni érdemes?

 

 5. Ez nem komoly cucc, csak játékszer.

Na, ez az a tévhit, amit még ma is a lelkünkre veszünk, pedig nem szabadna. Ha ugyanez a technológia más köntösben sok ország hadseregét, tengerészetét, terrorelhárítását, sőt még a Mars-kutatást is szolgálja, akkor talán nem olyan nehéz belátni, hogy nagyon komoly fejlesztések és a legújabb technológia található ebben az egyszerűnek tűnő zseniális szerkezetben. Ugyanaz itt és ott, csak ezt a háztartások igényeire szabták.
Ugye, így azért már más?  

 

 6. Technikai analfabéta vagyok, biztos nem tudom kezelni.

Ha meg tudsz nyomni egy gombot, már nyert ügyed van! A Roomba használata valóban gyerekjáték. Ha megtalálod a legnagyobb gombot, amin a CLEAN felirat található, megnyomod, és már ki is takarítottál. A többi a Roomba dolga.
Ugye nem is olyan bonyolult?

 

 7. Ennyi pénzért a feleségem minden nap 5x is kitakarít. férjet még nem hallottunk :)

Lehet, hogy elvégzi a feleséged a takarítást, de belegondoltál már abba, mennyi mindent csinálhatna e helyett? Persze, ha ragaszkodik hozzá, ki ne vedd a kezéből a porszívót! De lehet, hogy más házimunkát is elvégezhetne, amíg a robot takarít, vagy játszhatna a gyerek(ek)kel, törődhetne többet veled és önmagával. Annyi minden van a világban, ami sokkal izgalmasabb, mint a takarítás!

 

Most pedig KATTINTS IDE és tudd meg melyik robot illik hozzád.

Ugye, már másként gondolsz a robotokra? Kérlek, kérdezz bennünket, tesztelj velünk!

A Robot legyen Veled!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.