0

7 nyomós érv, hogy miért vásárolj robotporszívót

A porszívózás egyike a legutálatosabb házimunkáknak. Monoton, unalmas, időrabló tevékenység. Egy robotporszívó vásárlása ezért jelent egyre több ember számára idő- és energiatakarékos megoldást a hétköznapi takarítás kiváltására. A robotporszívók ára ma már olyan széles skálán mozog, hogy háztartások ezreiben lehetővé vált, hogy kiváltsák a hagyományos porszívók szerepét. 

Ha már egyszer elgondolkodtál azon, hogy egy robotporszívó megkönnyítené az életedet, akkor összeszedtünk 7 igazán nyomós érvet, ami biztosan megerősít elhatározásodban:

1. A robotporszívó önállóan elvégzi a takarítást. 

Egyszerűen indítsd el a Start gombbal, vagy állítsd be az időzítést, és a robot teszi a dolgát. Kiporszívóz anélkül, hogy közbe kellene avatkoznod. Ha mozgásszervi problémákkal küzdesz, nehezen megy már a hajolgatás, akkor a robotporszívó tökéletes választás a számodra. Bármilyen életkorban el lehet kezdeni a használatát, mert a kezelése és karbantartása annyira egyszerű.  

2. Nincs időd? Többé nem probléma!

A robotporszívó vásárlók többsége időzsonglőr. Őrült tempót diktáló világunkban egyszerre gondoskodik a családjáról, helytáll a munkahelyén és szabadidejében (ha van) igyekszik társasági életet élni, vagy éppen kikapcsolni. 

Kinek marad ideje a hosszú és időrabló porszívózásra?

Mivel a robotok felügyelet nélkül, önállóan kiporszívóznak, rengeteg időt takaríthatunk meg használatukkal. Nem kell otthon lenni, amikor a robot dolgozik. 

Tedd azt, amihez kedved van, a takarítást bízd a robotodra!

3. Ahány ház, annyi …robotporszívó

Ahány ház, annyi szokás… és annyi különböző alaprajz és padlófelület. Ez sem gond egy robotporszívó számára, mert robotporszívó univerzális takarítóeszköz. Bármilyen padlóburkolaton bevetheted: ugyanúgy takarítja a parkettát, kerámiaburkolatot, mint a szőnyegeket, padlószőnyegeket. Sőt vannak olyan készülékek, amelyek érzékelik a padló minőségét, és automatikusan alkalmazkodnak hozzá a takarítás intenzitásának szabályozásával. 

A robotporszívó szenzorai érzékelik a lépcsőket, falakat és ehhez is automatikusan alkalmazkodnak. Valódi lakásokban működnek, ahol több helyiség található, amiben akadályok, használati tárgyak, bútorok állják időként útjukat. Amiben felnőttek, gyerekek, kisállatok élnek, és koszolnak, szemetelnek.   

4. Automatikusan feltölti magát

A robotporszívók a takarítást befejezve visszatérnek a töltőállomásra, s automatikusan feltöltik magukat. Ma már olyan modellek is vannak, amelyek ha nem végeztek a nagy alapterületű lakás takarításával, töltés után visszatérnek arra a pontra, ahol abbahagyták a munkát, és befejezik a takarítást. 

5. A karbantartás csak pár perc

Minimális karbantartásra minden robotporszívónak szüksége van. Mindössze annyit kell tenned, hogy a takarítást követően mindig ürítsd ki a portartályt. És időnként - kb. havonta egyszer - nézz rá a kefékre, és szedd le róluk mindazt, ami feltekeredett. Ha ezt megteszed, akkor a robotporszívód hosszú évekig jó szolgálatot fog tenni neked.

6. Ott is takarít, ahol a porszívóval te már rég feladtad

Sokan panaszkodnak arra, hogy a lakásban szűk vagy nehezen elérhető helyeken a takarítást megoldani kész akrobatamutatvány. A robotporszívó méreteinek és formájának köszönhetően ezeken a helyeken is kitakarít.  A sarkokat a meghosszabbított oldalkefékkel éri él, bemegy az ágy alá, ahol a pormacskák előszeretettel hancúroznak. A robotporszívó rendszeres és gyakori használata mellett az egész lakás portalanná válik és sokkal egészségesebb lesz a környezetünk.  

7. Előnyök, előnyök, előnyök…

A fentieken túl még számos előnyt tudunk felhozni amellett, hogy a robotporszívó az egyik leghasznosabb háztartási eszköz, amiért hálás leszel, ha beköltözik az otthonodba. Nem minden modell, de van olyan robotporszívó, ami ezeket az előnyöket is nyújtja:

  • Alkalmas állatszőr takarítására is.
  • Allergiás és légúti betegeknek különösen ajánlott
  • Hatékony takarítás, mert vákuum szívóhatása és a forgó kefék együttesen szedik össze a port, szemetet
  • Csatlakozás az Okos Otthonhoz a Wi-Fi hálózaton keresztül, így távolról is irányíthatod robotporszívódat okostelefonon vagy táblagépen. 
  • Beépített kamera, amivel távolról be tudsz nézni az otthonodba
  • Virtuálisan lehatárolható területek

A legfontosabb, hogy az otthonod adottságaihoz és a Te igényeidhez válassz robotporszívót! Ha kell, kérj segítséget.

 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.