0

5 tipp a kutyaszőrmentes ruhákhoz

2019.02.04.
5 tipp a kutyaszőrmentes ruhákhoz Aki állatot tart, az tudja, hogy a szőr nem csak a bútorokra jelent veszélyt, hanem a ruhákra is. A két probléma ráadásul összefügg, hiszen a ruházaton megtapadt szálak a gazdival együtt körbejárnak a lakásban, hogy aztán átkerüljenek a kanapéra, a padlóra, egyszerűen mindenhová.

Ahhoz, hogy az otthonodban ne jelentsen problémát az állatszőr, fontos, hogy a ruháidra is fordíts egy kis figyelmet. Ha megelőzöd az elhullott szőr széthordását, azzal két legyet üthetsz egy csapásra és sokkal egyszerűbbé válik majd a takarítás.

Felejtsd el az elöl hagyott ruhadarabokat

Bizonyára neked is ismerős az a pillanat, amikor este, fáradtan hazaérkezve csak ledobod a ruháidat a kanapéra vagy a szék támlájára. Ez az, amit kutyatartóként jobb, ha elfelejtesz. Különösen akkor igaz ez, ha a kedvencednek megengeded, hogy felmásszon a bútorokra.

A szálló kutyaszőr és a szétdobált ruhadarabok úgy vonzzák egymást, mint a mágnes. Ráadásul, ha elöl hagyod ezeket a dolgokat, a blöki könnyedén játéknak is nézheti, amibe belefetrenghet, így a kedvenc pólód már mehet is a mosógépbe.

A ruhatisztító az új legjobb barátod

A legtöbb kutyás otthonban fellelhető fontos kellék a ruhatisztító henger. Ebből érdemes többet is elhelyezned a lakásban, azokra a helyiségekre koncentrálva, ahol a legtöbb időt töltöd a kutyusoddal. A nappaliban, a hálóban és az előszobában mindig jól jön, ha kéznél van

A henger használata egyébként nem csak számodra lehet hasznos. Bármikor megeshet az, hogy olyan vendéged érkezik, aki nem kutyás, számukra az állatszőr nem hétköznapi jelenség. Ezért is fontos, hogy lehetőséget adj a számukra a szőrök eltávolítására, mielőtt távoznának.

Ha ügyelsz a ruházatod tisztaságára, azzal jelentősen visszaszoríthatod az otthonodban előforduló szőrproblémákat. A maradék szálak eltávolításában pedig nagy segítségedre lehet egy ügyes robotporszívó, ami lelkesen elvégzi helyetted a takarítást akár minden nap.Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.