0

5 módszer a padló könnyű tisztán tartására

2019.02.20.
5 módszer a padló könnyű tisztán tartására

Egy baba érkezését követően felértékelődik a tiszta padló kérdése. Mivel a csüppségek előszeretettel kúsznak-másznak, játszadoznak a padlón, fontos, hogy annak higiéniája mindig megfelelő legyen.

Elvégre nem elég, hogy az összes kosz ráragadhat a kicsire, de kíváncsiságában az is megeshet, hogy megkóstolja a parkettát, vagy a szőnyeget.

1. Portalanítás minden fronton

A legnagyobb probléma a porral, hogy általában nem a padlóra kerül egyből. A levegőben, a polcokon, a különböző használati tárgyakon is fellelhető és innen kerül vissza oda, ahonnan éppen feltakarítottad. Éppen ezért a portörlést nem érdemes félvállról venni.

2. Legyen kéznél a seprű

Egy babás háztartásban bármikor szükség lehet rá. Leejtettél valamit, valaki sáros lábbal érkezett haza, vagy épp sikerült valamit leverni. Ebben az időszakban jobb, ha nem teszed el a seprűt, mert bármelyik pillanatban szükséged lehet rá.

3. Vegyszermentes felmosás

A felmosás során mindig ügyelj rá, hogy azokban a helyiségekben, ahol a baba jár, ne használj vegyszereket. Ezek ugyanis könnyen a szájába kerülhetnek, ahogy végigkúszik a lakáson és akár komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak.

4. Priorizálj

Vannak helyiségek, amelyek egyszerűen többször igénylik a takarítást. Ilyen például a konyha és a fürdő, amit célszerű minden nap áttörölnöd. Nem kell természetesen nagytakarítást csapni, de egy gyors felmosás mindenképpen javasolt.

5. Robotporszívóval könnyebb

Joggal merülhet fel benne a kérdés, hogy miként láthatsz el ennyi teendőt. Egy robotporszívó sokat segíthet a takarítás folyamán. Amíg te a babát altatod, a robot körbejár a lakásban és összeszedi a felhalmozódott koszt a padlóról, neked pedig jut időd egy kis kikapcsolódásra.

Amíg a kicsi kinövi a mászás korszakát, igen sok tennivaló vár rád. Könnyítsd meg a dolgodat és bízd a munkát egy robotporszívóra, melyet akár feltörlő funkcióval is elérhetsz! Ezzel nem csak időt, de rengeteg energiát is megspórolhatsz, amit a babádra fordíthatsz a takarítás helyett.
 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.