0

5 legjobb STAR WARS-os ajándék ötlet karácsonyra a Robotgururól

2017.12.01.
5 legjobb STAR WARS-os ajándék ötlet karácsonyra a Robotgururól

Karácsonyra mindig nehéz ajándékot venni, de Decemberben érkezik az új Star Wars rész, és ezért összegyűjtöttük az 4 legjobb STAR WARS ajándék ötletet, a Robotgururól. Találsz köztük a robotoktól kezdve a kulcstartóig mindent.

Nézz körül és válaszd ki a legjobb STAR WARS ajándékot!

1: Star Wars: Az ébredő Erő távirányítós BB-8 droid  » Adatlap


A Star Wars: Az ébredő Erő távirányítós BB-8 droid a Star Wars 7. epizódja, az ébredő Erő alapján készült kicsi robot. A BB-8 droid minden irányba tud haladni, a távirányítóval előre-hátra, illetve jobbra és balra is mozog.

A droid tökéletesen egyensúlyoz, a feje mindig a tetején marad haladás közben. A Star Wars: Az ébredő Erő filmben hallott droid hangokat adja ki magából.2. UBTECH Stormtrooper Robot játék  » Adatlap


Egyenlőre keveset lehet tudni erről a Robotról, de az biztos, hogy lenyűgöző lesz! AR élményt, hangparancsot, arcfelismerést és járőrözési képességgel is fel lesz vértezve. Már nagyon várjuk! 

3. LEGO Star Wars –Darth Vader világítós kulcstartó  » Adatlap


Ha Csillagok háborúja rajongó vagy, akkor imádni fogod LEGO világító kulcstartó figuráit. Nyomd meg a gombot a Darth Vader hasán, és 2 fehér LED izzó világítani fog. 


4. LEGO Star Wars –Boba Fett világítós kulcstartó » Adatlap


Ha Csillagok háborúja rajongó vagy, akkor imádni fogod LEGO világító kulcstartó figuráit. Nyomd meg a gombot a Boba Fett hasán, és 2 fehér LED izzó világítani fog.

5. LEGO Star Wars - C3PO világítós kulcstartó » Adatlap

Ha Csillagok háborúja rajongó vagy, akkor imádni fogod LEGO világító kulcstartó figuráit. Nyomd meg a gombot a C3PO hasán, és 2 fehér LED izzó világítani fog.

 
 

Kövess minket Facebookon!

 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.