0

365 napos visszavásárlási garancia

VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA

A Robotguru Kereskedőház Kft. által biztosított 365 napos visszavásárlási garanciája vonatkozik a Robotguru Kereskedőház Kft. által forgalmazott termék(ek)re / készülék(ek)re.

Rendelj bátran, kockázatok nélkül – hiszen a bontatlan (eredeti) csomagolással rendelkező, nem használt, ép állapotban levő terméket / készüléket az átvételtől számított 365. napon belül visszavásároljuk Tőled. Ha nem tudod bejuttatni hozzánk, a szállítási költséget is vállaljuk.

Amennyiben – bármi okból - 365 napon belül mégis meggondolod magad, úgy döntesz, a termékre nincs szükséged, a készülék / termék teljes vételárát banki átutalással 15 napon belül visszatérítjük részedre.

A 365 napos visszavásárlási garancia feltétele, hogy a termék / készülék eredetét  az általunk kibocsátott számlával igazold, és a készülék / termék eredeti, gyári csomagolásban, bontatlan állapotban, kerüljön vissza cégünkhöz a vásárlást követő 365. napon belül. A 365 napos visszavásárlási garancia pontos és részletes (teljes) leírását itt olvashatod.
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.