0

3 csalhatatlan jel, hogy egy robotporszívó ideális tulajdonosa lehetsz

2016.06.16.
3 csalhatatlan jel, hogy egy robotporszívó ideális tulajdonosa lehetsz Vannak emberek, akik alkalmasak egy robotporszívó használatára és vannak, akiknek az életstílusa eltér a robothasználathoz ideálistól. Ha az alábbi jeleket felfedezed magadon, akkor ne sokáig habozz, vásárolj te is porszívó robotot a napi takarításhoz!
 

Ha az egész lakás tisztasági szintjét emelni akarod

Egy robotporszívó nem akkor lesz a leghasznosabb társad, ha alkalmanként, amikor éppen szöszöket látsz a földön, útjára engeded. A robotos takarításnak éppen az a lényege, hogy állandóságot ad. Nem egyszerre kell sok port feltakarítani, hanem minden nap egy egészen keveset, annyit, amennyi éppen aznap szállt be az ablakokon.

Ha a lakásodban a porszívó robot rendszeresen dolgozik, akkor soha nem kell azt érezned, hogy neki kell állni takarítani, mert nagyon piszkos minden. Egyszerűen ezt a kérdést félre teheted, nem kell vele foglalkoznod.

Tervezd meg a takarítást, válaszd ki azt az időpontot, amikor a robot munkája biztosan senkit sem zavar, aztán hagyd dolgozni minden nap. Nem kell vele foglalkoznod.


Ha tervezel és nem ötletszerűen élsz

Ez nehéz ám, ismerjük csak be. Főleg akkor, ha alapvetően nem ilyen vagy. Ha szeretsz ötletszerűen dönteni, ha impulzív, mindenben gyorsan változtató személyiség vagy. Eszedbe jut valami és gyorsan megcsinálod, bár fél órája még nem is gondoltál rá.

A robotporszívó viszont akkor lesz számodra igazán hasznos, ha pontosan, előre meg tudod tervezni a munkáját. Kis túlzással nem porronggyal a kezedben takarítasz, hanem papírral és tollal, meg a tablet képernyőjével. Átgondolod az időbeosztásodat: mikor lenne leginkább alkalmas rendszeresen a takarítás?

  • Melyik órában, mennyi időn keresztül dolgozzon a gép?
  • Hol dolgozzon?
  • Kijelölöd a tereket, kirakod a megfelelő tűzfalakat, hogy biztosan kihagyja azokat a helyeket, ahol nem szabad takarítania (fel ne lökje a kutya tálkáját). Elpakolsz az útból.
  • Átvizsgálod a helyiségeket, hogy nincs-e valami rejtett akadály az útjában?
  • Hozzá fog-e férni minden szükséges helyhez, ahol fel kell takarítani?
  • Ezeket bizony meg kell tervezni előre, ami akkor lesz számodra is legkönnyebb, ha eleve racionális, terveket készítő típus vagy.

Ha fontosak számodra az automatizált megoldások (mint a robotporszívó)

Nézd, könnyen lehet, hogy a párod már unja az előkészületeket és legszívesebben előkapná a régi porszívót és befejezné azzal a takarítást. Lehet, hogy eleinte valóban kétszer annyi időt töltesz az előkészületekkel, mint amennyi időre a kézzel végzett munkához szükség lenne.

Ha így gondolja, akkor ő talán nem látja még át annak a szépségét, hogy milyen az, amikor automatikusan működnek a dolgok. Valóban, kell ehhez némi rendszerszemlélet. Persze a kávét is ki lehet tölteni kézzel. De mennyivel elegánsabb lenne egy olyan gépezet, mely gombnyomásra elindul, megőrli a kávét, bekészíti a presszógépbe, lefőzi, kitölti pohárba és forró tejhabbal felszolgálja neked, igaz?

Ez bizony igaz a robotporszívóra is. Az tudja igazán értékelni a munkáját, akit már megérintett az automatizált megoldások szépsége, s kész az elején kicsivel több időt és munkát áldozni azért, hogy aztán soha többet ne kelljen időt áldoznia annak a feladatnak a végrehajtására.

Magadra ismertél? Akkor nézd át a kínálatot, s keresd meg a hozzád legjobban illő porszívó robotot.
 


Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.